
Сібас, запечений у фользі
Сібас має різні назви в різних країнах. Крім нам звичної назви його також називають морський вовк, лаврак, бранціно, койкан, раньо, і це ще не всі варіанти. Ця риба досить приємна в роботі - її легко готувати і дуже легко обробляти. Вибрати якісну рибу теж не важко - достатньо натиснути пальцем на тушку сібаса. Якщо ямка, що утворилась, швидко вирівнюється, значить риба свіжа.
Цю рибу можна і смажити, і запікати, і готувати на пару. Будь-який спосіб приготування відкриє весь спектр смаку сібаса. Подавати рибу можна самостійно, або з середземноморським салатом чи із запеченими овочами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сібас охолоджений
1 шт.
Лимон
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Фольга Помічниця 10м
1 шт.
Етапи приготування
01
Почистити рибу, вимити, висушити паперовими серветками.
02
Зробити по 2-3 поздовжніх надрізи з кожного боку тушки.
03
Рибу посолити. Змастити олією. В отримані надрізи покласти половинки часточок лимона.
04
Духовку розігріти до 210°C.
05
Обернути сібас в подвійний шар фольги і дуже добре загорнути краї, обмеживши доступ повітря.
06
Покласти в духовку на 20 хвилин. В момент закладки температуру зменшити до 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)