
Трюфельний домашній торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
170 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
225 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
140 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
200 г.
Етапи приготування
01
Борошно з какао і розпушувачем змішати і просіяти. Додати сіль, цукор, а потім розм'якшене вершкове масло. Довести тісто до однорідної консистенції, скачати в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.
02
Духовку розігріти до 180. Тісто укласти, утрамбовуючи, у форму і зробити невеликі бортики. Накрити заготовку пергаментним папером і насипати суху квасолю. Поставити корж в духовку і випікатися близько 15 хвилин.
03
Яйця злегка збити. Воду з цукром нагріти на маленькому вогні і довести до стану сиропу. Шоколад розламати шматочками, масло нарізати кубиками і додати в сироп. Розтопити шоколад з маслом і додати яйця, добре розмішуючи. Розмішати до однорідного стану і додати просіяне борошно.
04
Корж дістати, папір з квасолею прибрати і вилити у форму начинку. Поставити торт в духовку і випікати близько 30-40 хвилин. За бажанням прикрасити шоколадною глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)