
Курячі котлети в клярі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Батон Рум'янець Молочний нарізаний 450г
100 г
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Сода харчова 500г
5 г
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 мл
Фарш свинячий
500 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Ріпчасту цибулю подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо до фаршу.
02
Білий батон вимочуємо у воді або молоці, відтискємо і подрібнюємо. Додаємо до м'ясного фаршу і цибулі.
03
Додаємо сіль і перець за смаком. Дуже ретельно перемішуємо, щоб вийшла рівномірна, однорідна маса.
04
Готуємо кляр для котлет. У миску кладемо сметану. Розбиваємо яйце і додаємо до сметани. Додаємо сіль, соду і борошно. Замішуємо кляр. Тісто має вийти такої консистенції, як на оладки.
05
З м'ясного фаршу формуємо котлети.
06
Кожну котлету опускаємо в кляр з двох сторін.
07
На сковорідку наливаємо трохи соняшникової олії, розігріваємо і викладаємо котлети. Обсмажуємо з обох сторін.
08
Коли всі котлети обсмажені, відправляємо їх у духовку на 10-15 хвилин.
09
Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)