Борщ гетьманський - Image

Борщ гетьманський

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У кожного їз нас тече кров хоробрих і сміливих козаків. А чим підживлювали свою силу ці сміливі воїни? Де і звідки черпали свою міць? Рецепт простий - гетьманський борщ. Ось він - рецепт справжньої національної страви, яка прийде до смаку всім. Борщ завжди асоціювався з Україною. Чому б не спробувати зробити цю страву в домашніх умовах, але згыдно зы справжным етнычним рецептом? Вийде дуже смачно, ситно і традиційно, як в стародавні часи. Підкріпіть своїх домашніх "воїнів" цією смачною і ситною стравою, щоб вони набралися сили і мужності.

Інгредієнти

Часник

5 зубчиків

Запашний перець

6 горошин

Петрушка

пучок

Квасоля

150 г.

Помідор

1 шт.

Болгарський перець

1 шт.

Баклажан

1 шт.

Томатна паста

180 г.

М'ясний бульйон

2 л.

Картопля

5 шт.

Морква

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Олія

3 ст. л.

Капуста

300 г.

Буряк

1 шт.

Лаврове листя

3 шт.

Сало

150 г.

Етапи приготування

01

Овочі очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву, буряк, перець, капусту, баклажани і картоплю - великою соломкою. Обсмажувати моркву в 2 ст. л. рослинної олії протягом 3 хв., додати цибулю, смажити ще 2 хв.

02

Потім додати подрібнений помідор і томатну пасту. Готувати на слабкому вогні протягом 3 хв., Додати буряк і готувати ще 15 хв.

03

Бульйон закип'ятити, покласти в нього нарізані овочі і капусту. Варити під кришкою на невеликому вогні 7 хв., Додати картоплю, а через 5 хв. - баклажани. Ще через 5 хв. покласти обсмажені овочі і квасолю, готувати все разом на слабкому вогні ще 10 хв.

04

Корінь петрушки нарізати дрібною соломкою, зелень посікти. Корінь обсмажити на рослинній олії і додати разом із зеленню в борщ.

05

Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 15-20 хв.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Борщ гетьманський – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua