Млинці заварні на молоці - Image

Млинці заварні на молоці

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Млинці з'явилися на Русі ще в часи язичників, в IX столітті. Цікаво, що за стільки епох вони не втратили свою популярність. Можливо, це завдяки тому, що вони дуже прості у приготуванні. У всякому разі вони стали візитною карткою всіх слов'янських народів. Зараз їх готують і далеко за нашими країнами, тому що вже дуже смачна страва виходить. Напевно і ваші рідні обожнюють побалуватися млинцями (причому неважливо, яка пора на вулиці). З начинкою або без - це вже питання вторинне, адже в будь-якому випадку млинці дуже смачні і до речі як хороша закуска до чаю або кави. Ви можете робити їх і на сніданок, і на вечерю. Адже вони досить ситні, але такі смачні, що неможливо втриматися.

Інгредієнти

Молоко

2 ст.

Окріп

1 ст.

Яйце куряче

3 шт.

Борошно

1.5 ст.

Олія рослинна

3 ст. л.

Сіль

1/2 ч. л.

Цукор

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання.

02

Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудочок), додати масло, ще раз збити.

03

Накрити ємність з тістом рушником і залишити на 20 - 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким.

04

Перед смаженням тісто перемішати. Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Млинці заварні на молоці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua