
Картопляний суп із шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
180 г.
Перець зелений фасований
2 шт.
Капуста цвітна
180 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
380 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
100 г.
Часник
2 зубчика
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цвітну капусту відварити в каструлі до м'якого стану.
02
Зняти капусту з вогню і дати їй охолонути. Після чого покласти її в чашку для блендера і збити до однорідного пюре.
03
Шинку нарізати невеликими шматочками й обсмажити її на розігрітій на соняшниковій олії в сковороді.
04
Перець нарізати кубиками, а часник невеликими пластинками і обсмажити їх на невеликому вогні у сотейнику.
05
Потім у сотейник налити бульйон і додати картоплю, нарізану на шматочки. Після чого довести його до кипіння, а потім зменшити вогонь і таким чином готувати 10-15 хвилин.
06
В окремій мисці змішати вершки і крохмал. Далі додати їх до бульйону і проварити деякий час до загустіння бульйону.
07
Цибулю нарізати і додати в суп. Також додати пюре цвітної капусти, підсмажену шинку і вершкове масло.
08
Суп посолити і поперчити за смаком і варити на середньому вогні ще близько 5-7 хвилин.
09
Подавати готовий суп потрібно з тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)