
Льежський салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
500 г.
Картопля фасована
500 г.
Помідор
100 г.
Цибуля
1 шт.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити картоплю, остудити, очистити і нарізати кубиками.
02
Стручки квасолі розрізати на 3-4 частини і зварити в підсоленій воді.
03
У гарячу квасолю додати картоплю, цибулю, олію, шматочки нарізаного помідора.
04
Дрібно посікти свіжу зелень. Додати зелень і мускатний горіх, змішати з іншими інгредієнтами. В оцет додати сіль і перець, нагріти і вилити в салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)