
Курячі серця з вершками
На перший погляд може здатися, що ця страва на любителя. Адже курячі сердечка, та й будь-які інші нутрощі, люблять далеко не всі. Але ви не поспішайте відмовлятися від цієї страви. Можливо, спробувавши її один раз, ви не зможете від неї відмовитися. Курячі серця з цибулею і вершками - це дуже ніжне поєднання. Адже вершки завжди роблять страву більш м'якою і приємною на смак. Ще одна відмінна риса страви - це те, що приготувати її - справа нехитра і досить швидка, не вимагає особливих зусиль. А калорій вона містить не дуже-то багато. Тому ви можете не турбуватися про те, що приготувати на вечерю - ми це придумали уже за вас.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Серце куряче Українське Курча заморожене 0,7кг
500 г.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
250 мл.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Морква
1 шт.
Часник
4 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
50 мл.
Етапи приготування
01
На розігріту сковороду з рослинною олією викласти дрібно порізані півкільця цибулі. Обсмажувати декілька хвилин, постійно помішувати.
02
Викласти потерту на дрібній тертці моркву і обсмажувати з цибулею 5 хвилин. Додати тертий на дрібній тертці часник, все ретельно перемішати і обсмажувати пару хвилин до появи терпкого запаху смаженого часнику.
03
Викласти в сковороду промиті і очищені серця і перемішати з її вмістом, посолити і вилити вершки. Тушкувати страву близько 20 хвилин до готовності сердець. Додати кріп, перемішати і залишити на 5 хвилин доводоти до готовності на невеликому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів