
Шоколадно-вафельний торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ч. л.
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Вершки Auchan 30% 200мл
1,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 175°C. Форму для випічки змастити маслом. Розтопити вершкове масло на водяній бані, додати в масло какао-порошок, вмішати також вафельну крихту. Викласти у форму, розподілити по всій поверхні форми. Поставити в духовку на 10 хвилин. Після, остудити протягом 15 хвилин.
02
Шоколад поламати на маленькі шматочки, покласти в каструлю, поставити на невеликий вогонь. Розтопити шоколад, після остудити протягом 5 хвилин.
03
У мисці змішати яйця, вершки і цукор, додати сіль і ванільний екстракт. Збити міксером суміш. Вона повинна загуснути, після додати суміш у розтоплений шоколад, перемішати.
04
Вилити шоколадно-яєчну суміш у форму з вафельних коржів, поставити в духовку на 20-25 хвилин.
05
Дістати торт із духовки, не виймаючи його з форми, дати охолонути протягом 2 годин, нарізати корж на три частини, викласти один на другий, так, щоб вийшов торт, після поставити в холодильник на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)