Риба в томатному соусі в мультиварці - Image

Риба в томатному соусі в мультиварці

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Мультиварка - це відмінний помічник для готування різних корисних страв, тому що під час готування в мультиварці зберігаються всі корисні вітаміни, мікроелементи та мінерали. Тому риба в мультиварці - це відмінний варіант смачної і корисної їжі. Томатний соус надає йому особливого соковитого смаку. Крім того, помідори дуже корисні для організму. Не кажучи вже про те, що вони дуже смачні. Така страва добре прикрасить ваш обід, тому що її можна подавати як на святковий стіл, так і під час звичайної сімейної вечері.

Продукти для рецепту

Філе судака
1128.70

Філе судака

за 1 кг

Інгредієнти

Філе судака

700 г.

Морква

3 шт.

Цибуля

2 шт.

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

100 г.

Помідор

4 шт.

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

60 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

100 мл.

Лист лавровий

1 шт.

Петрушка пучок 50г

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Підготувати мультиварку та інгредієнти.

02

Петрушку вимити й обсушити. Цибулю очистити, розрізати на чверті і разом з петрушкою подрібнити блендером. Моркву і корінь селери вимити, очистити, нарізати соломкою. Перемішати всі овочі.

03

Рибне філе нарізати порційними шматками, приправити сіллю і перцем. Шматки риби викласти в чашу мультиварки, чергуючи з подрібненими овочами.

04

Приготувати томатний соус. Помідори вимити й подрібнити блендером. Додати рослинну олію, сіль.

05

Рибу з овочами залити томатним соусом, додати лавровий лист, закрити кришкою.

06

Готувати в режимі «Мультикухар» 40 хвилин при температурі 110°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв