
Запечена картопля з сиром Раклет, баварськими ковбасками і каперсами
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Auchan Раклет пластинки 400г
1уп
Картопля
8шт
Ковбаски Баварські
1уп
Каперси Iberica 250г
на смак
Розмарин 50г
на смак
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, розрізати навпіл, покласти між половинками картоплі шматочки сиру Раклет.
02
Картоплю покласти на деко, та відправити в гарячу (180 градусів) духовку на 10 хвилин.
03
На тарілку покласти картоплю з ковбасками, каперси та лимонний хрін. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)