
Запечена форель з овочами і сиром камамбер
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Форель жива
300 г
Помідори рожеві фасовка
200 г
Цукіні
200 г
Цибуля
40 г
Часник
10 г
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
4 г
Сир Cantorel Камамбер Жеан 60%
100 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цукіні помити, нарізати кубиками. Помити помідори, нарізати кубиками або часточками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Часник очистити і розчавити або подрібнити.
02
Відокремити м'якоть риби від кісток і нарізати кубиками. Сир нарізати пластинками. З фольги вирізати 2 шматки, сформувати конвертики і змастити їх маслом.
03
Розігріти духовку до 220 градусів. Укласти на фольгу овочі, потім рибу, чебрець і часник. Додати сіль і перець, зверху пластинки сиру. Закрити фольгу, покласти на деко і поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати можна прямо у фользі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)