
Окрошка на кефірі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 л.
Огірки солені
2 шт.
Картопля фасована
3 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Редис
4 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0.5 пучка
Кріп 70г
0.5 пучка
Петрушка 70г
0.5 пучка
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирах, остудити, почистити і нарізати кубиками. Свіжі огірки, варені яйця нарізати невеликими шматочками. Редиску - тонкими півкільцями або соломкою. Зелену цибулю дрібно покришити, розтерти з сіллю. Кріп і петрушку дрібно нарізати.
02
Всі продукти скласти в каструлю, залити кефіром. Додати сіль за смаком. Окрошку можна підкислити лимонним соком або кількома кристаликами лимонної кислоти. Поставити в холодильник охолоджуватися.
03
Якщо окрошка вийшла густа, її можна розбавити невеликою кількістю кип'яченої охолодженої води. Також окрошку можна заправити гірчицею, розтертим вареним жовтком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)