
Рагу з яловичини і перловки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Морква
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
6 склянок
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Крупа перлова
100 г.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
0,5 ч. л.
Лист лавровий
1 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
450 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати, картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками. Розігріти оливкову олію в сковороді, викласти на неї шматочки яловичини і підсмажувати до коричневої скоринки. Додати нарізану цибулю, перемішати і тушкувати на середньому вогні, поки вона не стане м'якою. Додати видавлений часник і тушкувати ще пару хвилин.
02
Додати спеції, сіль, перлову крупу, картоплю і моркву - перемішати, налити трохи оливкової олії, довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати близько години.
03
Додати помідори, бульйон, воду і тушкувати ще близько години.
04
Вийняти лавровий лист, посипати зверху свіжонарізану петрушку і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)