
Рулетики із скумбрії
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скумбрія
6 шт.
Печериці
200 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Молоко 2,5% 900г
400 мл.
Зелень мікс 100г
30 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Соус-маринад Кіккоман Теріякі 250мл
55 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеції Сіль чорна
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
45 г.
Етапи приготування
01
Рибу розморозити, зняти шкірку, розібрати на філе, прибрати великі кістки. Залити філе молоком. Дати постояти 20 хвилин. А в цей час зробити начинку. Цибулю дрібно порізати, часник пропустити через прес та відправити на розігріту сковорідку з двома столовими ложками оливкової олії. Смажити 3 хвилини.
02
Гриби натерти на великій тертці, додати в сковорідку. До них покласти ще 1 столову ложку соусу-маринаду, сіль, спеції. Обсмажити 5 хвилин. Дати вистигнути.
03
Петрушку дрібно нарізати, твердий сир натерти на дрібній тертушці. Змішати все з грибами. Начинка готова.
04
Злити молоко, рибку обсушити. Кожен шматочок посолити, додати спеції та побризкати соусом-маринадом по 1/2 чайної ложки, рівномірно розподілити.
05
Увімкнути духовку на 180°С. Зверху викласти начинку по 2 столові ложки на кожен шматочок. Звернути рулетики та зафіксувати зубочистками. Зверху трохи полити соусом. Викласти у форму, побризкати оливковою олією.
06
Поставити в духовку на 30 хвилин. Прикрасити за своїм бажанням та подати гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)