
Курка по-мисливськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Борошно 7 1кг
100 г.
Помідори рожеві фасовка
600 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Петрушка 70г
1 пучок
Базилік у горщику
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю (середнього розміру) очистити від лушпиння і нарізати кубиками. Обсмажити в маслиновій олії. Потім перекласти у каструлю.
02
Приготувати суміш: насипати борошно, сіль, перець і перемішати все в глибокій тарілці. Курку порізати на великі шматки і обваляти в отриманій суміші. У сковороді розігріти маслинову олію і обсмажити куряче м'ясо до утворення золотистої кірочки.
03
Помістити просмажене м'ясо в каструлю з цибулею. Перейти до приготування соусу.
04
У сковороду з олією, де смажилося куряче м'ясо налити біле вино. Перемішати і довести до кипіння.
05
Потім соус перелити в каструлю з м'ясом, додати помідори (у власному соку), сіль, перець і цукор. Все залити водою, покриваючи курку цілком. Тушкувати на слабкому вогні 45 хвилин.
06
У кінці приготування додати у блюдо петрушку, маслини, базилік.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)