
Шоколадний мус на манній крупі
Такий простий і непримітний продукт, як манна крупа, зварена на молоці, виявляється цілком може стати основою для приготування десерту. Ви не помилилися: запропонований шоколадний мус із манки, але про це знатимете тільки Ви. Чарівним чином молочна манна каша з допомогою блендера перетвориться на мус. А в ролі чарівника Ви і, звичайно, шоколад. За своїми смаковими уподобаннями зробіть вибір між молочним і чорним шоколадом. Кількість цукру можна варіювати. Ці холодні ласощі, без сумніву, сподобаються і дорослим, і дітям. І нехай цей десерт не претендує на роль святкового, для повсякденного столу це відмінна ідея. Готовий мус можна посипати тертим шоколадом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Шоколад молочний Milka 90г
100 г.
Крупа манна фасована
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Довести молоко до кипіння.
02
Додати шоколад, щоб він розчинився.
03
У кипляче молоко тонкою цівкою додати манну крупу.
04
Слідом додати цукор і ванільний цукор. Варити на невеликому вогні до загустіння (приблизно 5-7 хвилин).
05
Масу охолодити, додати масло.
06
Добре збити блендером.
07
Розкласти мус у формочки і поставити в холодильник на 3-4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)