
Виноград сушений
Пропонуємо вам рецепт приготування такого продукту, як виноград сушений. Ви правильно зрозуміли - це справжнісінькі родзинки. Саме ми пропонуємо вам рецепт приготування родзинок в домашніх умовах. Нічого складного в цьому немає, потрібно тільки дотримуватися всіх вказівок даного рецепту. Дуже широко родзинки застосовуються в кулінарії країн Близького і Середнього Сходу. Ще б пак, там в кулінарії дуже знаються. У нас родзинки також використовують в кулінарії, в основному для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів, компотів, квасів, морсів і різних вишуканих страв. Шляхом нескладних комбінацій ви зможете приготувати цей чудовий сушений виноград у себе вдома.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Виноград
1 кг.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Сода харчова 500г
5 г.
Етапи приготування
01
Виноград очистити від гнилих ягід. Великі грона розділити на кілька частин.
02
Для розчину потрібно змішати 5 г. соди і 1 л. води і нагріти до кипіння.
03
Опустити грона в розчин на 5 сек., Промити проточною водою і виставити на сонці.
04
Сушити від 15 до 20 днів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)