
Швидкий гарбузовий пиріг з корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
800 г
Спеція Кориця мелена
10 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
10 г
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
180 мл
Сода харчова 500г
5 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
280 г
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180 градусів. Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати на скибочки і укласти у форму. Поставити в духовку на 15-20 хвилин до м'якості.
02
Гарбуз дістати, подрібнити блендером до стану пюре. Змастити маслом форму для пирога. Яйця збити міксером. У мисці змішати збиті яйця і гарбузове пюре, додати корицю, ваніль і рослинну олію. Перемішати до однорідної консистенції.
03
В іншій мисці змішати борошно, соду, розпушувач і цукор. Додати сухі інгредієнти в гарбузово-яєчну масу і добре перемішати. Перелити тісто в підготовлену форму і випікати 40-50 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)