
Сирники з картоплею і морською капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
700 г.
Картопля фасована
500 г.
Капуста морська маринована 500г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Залити картоплю водою, додати сіль і варити до готовності. Злити воду, зробити пюре.
02
Сир протерти і додати до пюре. Морську капусту дрібно нарізати. Яйця відварити «в круту» і нарізати скибочками або кубиками. Борошно просіяти.
03
Додати в картопляне пюре сир, капусту, яйця, борошно, сіль і добре все перемішати до однорідної консистенції (можна скористатися блендером). У сковороді розігріти олію. З отриманої картопляної маси сформувати невеликі кульки, сплюснути їх трохи і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)