
Бутерброди з печеним перцем і фетою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
500 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г.
Батон пшеничний половинка
10 скибочок
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У форму для випікання покласти солодкий перець і поставити в духовку, розігріту до 220°С. Випікати близько 40-50 хвилин.
02
Після запікання, відразу покласти гарячий перець в поліетиленовий пакет і щільно зав'язати. Залишити пакет у такому стані на 20-30 хвилин.
03
Коли перець охолоне, зняти з нього шкірку, вичистити насіння і порізати його тонкими смужками.
04
Петрушку дрібно нарізати і разом із оливковою олією додати до перцю. Добре перемішати.
05
Сир фета нарізати дрібними кубиками. Скибочки батона підсушити на сковороді або в тостері.
06
Кожну скибочку батона натерти зубчиком часнику, зверху викласти печені шматочки перцю, а поверх прикрасити кубиками сиру і можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)