
Тефтелі в горщиках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець фарширований м’ясом та рисом
500 г.
Морква
2 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
1 л.
Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г
3 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Приправа Kamis Сушені помідори з часником і базиліком 15г
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Етапи приготування
01
1 цибулину очистити від лушпиння, і дрібно нарізати.
02
Нарізану цибулю і трохи сметани додати до фаршу з рисом і гарненько перемішати.
03
Другу цибулину також очистити і нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на середній терці.
04
Печериці промити під водою і нарізати тонкими часточками.
05
На сковороді трохи обсмажити печериці, цибулю і моркву на оливковій олії. Потім додати ще трохи сметани і томатний соус. Тушити приблизно 2-3 хвилини.
06
Із фаршевої суміші зліпити тефтелі і відварити їх.
07
Далі тефтелі потрібно викласти в глиняні горщики і додати до них піджарку з овочів.
08
У кожен горщик налити овочевий бульйон так, щоб тефтелі не були повністю покриті ним.
09
Додати в горщики спецій на свій розсуд. Горщики поставити приблизно на 30 хвилин у розігріту до 190°C духовку. За 5 хвилин до закінчення, можна в горщики додати по кілька лаврових листів.
10
Тефтелі можна подавати, розклавши їх по тарілках або ж прямо в горщиках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)