
Теплий шоколадний пудинг зі збитими вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний Maxim's 39г
170 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
60 мл.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Потім трохи охолодити. У трьох яєць відокремити білки від жовтків.
02
Збити міксером 3 яйця і 3 жовтки з цукром в пишну масу. Обережно додати шоколадну суміш в яєчну. Всипати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 17-20 хвилин. Вершки збити і прикрасити ними суфле.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)