
Австралійський чизкейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
100 г.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
200 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
50 г.
Джем Верес абрикосовий 370г
50 г.
Етапи приготування
01
Желатин розчинити в 3 столових ложках гарячої води. Збити міксером протертий через сито сир, цукрову пудру і розм'якшене масло до утворення пишної однорідної маси. Додати до сиру ванілін і желатин. Збити ще раз, викласти сирну масу у форму і поставити в холодильник (мінімум на 4 години).
02
Печиво подрібнити в блендері. Шоколад (100 грам) розтопити на водяній бані. Змішати шоколад з печивом, викласти на тарілку, утрамбовуючи, і поставити в холодильник на 1 годину.
03
Викласти сирну масу на шоколадний корж, намастити джемом. Ще 100 грам шоколаду розтопити і полити ним чізкейк. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)