
Стамбульський сочевичний суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
500 г.
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець червоний Мрія мелений 20г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити і нарізати дрібними шматочками.
02
Моркву промити і також нарізати невеликими шматочками.
03
Налити в казан приблизно 2 літри води і засипати туди сочевицю, цибулю і моркву. Казан поставити на повільний вогонь і варити так близько 3 годин.
04
Після чого вміст казана перебити блендером в пюре.
05
Потім на сковороду вилити оливкову олію, додати борошно і спеції. Як тільки почне темніти, зняти з вогню і додати томатну пасту. Перемішати.
06
Після чого знову поставити на вогонь і протримати ще хвилини 3-4 і вилити все в казан до пюре. Ретельно перемішати.
07
Подавати блюдо гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)