
Руляда з курки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Часник
3 зубчика
Сіль Єгипет
за смаком
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Курку вимити, обсушити, розрізати вздовж черевця і відокремити шкіру від м'яса, намагаючись не порвати курячу шкіру. М'ясо відділити від кісток і обережно відбити, накривши пакетом.
02
Курячі кісточки покласти в каструлю, залити водою, покласти цибулину, морквину, посолити і зварити бульйон (після закипання зняти піну). Часник дрібно порізати.
03
Яйця збити з молоком, додати сіль і на розігрітій і змащеній маслом сковороді підсмажити тонкі яєчні млинчики.Часник дрібно порізати.
04
На столі або обробній дошці розкласти курячу шкіру, трохи посолити і зверху укласти відбиті пласти м'яса. М'ясо посолити і посипати дрібно порізаним часником.
05
Зверху укласти яєчні млинці і згорнути рулет, щоб начинка виявилася усередині. Рулет загорнути в марлю або полотняну серветку, перев'язати нитками і укласти в бульйон.
06
Варити руляду на маленькому вогні протягом 50-60 хвилин. Готовий рулет охолодити під легким пресом.
07
Прикрасити готову руляду як подпбається і подавати, порізавши скибочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)