
Нирки у винному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нирки яловичі охолоджені
500 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
25 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
100 мл.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
50 мл.
Петрушка 70г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Попередньо нирки необхідно ретельно вимити, замочити у воді на 3-4 години, після чого, розрізати уздовж кожну нирку, видалити з нирки жир і плівки, залити на 1 хвилину кип'ятком, вилити воду, нарізати кожну половинку поперек тонкими скибочками.
02
Гриби почистити, ретельно промити, відварити, нарізати маленькими шматочками.
03
Розігріти сковороду з олією, викласти нирки і гриби на сковороду, обсмажити їх на сильному вогні, постійно помішуючи. Присипати борошном зверху, смажити протягом 2 хвилин. Залити сумішшю бульйону і вина, посолити і поперчити за смаком, проварити.
04
Подавати з овочами, картопляним пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)