Свинина по-домашньому - Image

Свинина по-домашньому

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Не секрет, що на підсвідомості, вибираючи з ряду рецептів, ми зупинимося на тому, назва якого нам запала в душу. Адже тоді здається, що страва має бути обов'язково смачною. І це майже завжди збувається. Тому рецепт цієї страви вам пропустити буде дуже складно. Адже її назва буквально кричить про те, що така страва - відмінний варіант для справжньої сімейної вечері. Домашньої вечері. Завдяки тому, що свинина досить ситна, ви цілком можете подавати страву, як повноцінну, прикрасивши її овочами. Або зробивши легкий салат окремо. Свинина по-домашньому - це приємна страва, яка зробить з вашої вечері невеличке свято для всієї родини.

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
205.08

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

1 кг.

Цибуля ріпчаста молода

2 шт.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

70 г.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

15 г.

Помідор

500 г.

Часник Iberica зубчики 100г

3 шт.

Спеція Коріандр мелений

5 г.

Спеція Паприка мелена

за смаком

Освіжувач повітря гелевий Ozone Crystal Beads Лаванда і розмарин 150г

5 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Набір млинкiв Peugeot Tahiti Winter для солі та перцю 15см коричнево-бежевий

5 г.

Базилік Kotanyi подрібнений 9г

2 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Зелень петрушки сушена Pripravka 10г

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно нарізати свинину невеликими шматочками. В кастрюлі з товстим дном, що не пригорає, нагріти олію та на сильному вогні обсмажити спеції (коріандр, розмарин, перці, паприка, базилік) до появи їх запаху. Потім додати м'ясо та обсмажити його до рум'яної шкірочки. Додати дрібно порізану цибулю та розчавлені ножем зубчики часнику. тушкувати 2-3 хвилини. Потім додати помідори почищені від шкірочки та нарізані шматочками, ще додати томатну пасту та тушкувати ще хвилин 10-15 постійно помішуючи.

02

Потім додати 250 мл. води, накрити кришкою та тушкувати на повільному вогні періодично помішуючи хвилин 30-35. Після цього зняти кришку та дати злегка википіти рідині. Фактично залишиться тільки густий соус з помідор та ніякої води. Забрати часник. Посолити.

03

Сервірувати з рисом або улюбленим гарніром. Та свіжими натуральними овочами. Можна прикрасити свіжою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв