
Суп із лососем на кокосовому молоці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
100 г.
Кінза 70г
2 ч. л.
Лосось шматок охолоджений
350 г.
Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г
8 ст. л.
Карі Carmencita 40г
2 ч. л.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
9 ст. л.
Імбир
за смаком
Перець чилі червоний
0,5 шт.
Часник
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Чилі очистити від насіння, промити під холодною водою, змішати з тертим імбиром і подрібненим часником.
02
Цибулю очистити, нарізати кільцями, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
03
Додати в каструлю суміш часнику, перцю і імбиру. Додати карі, тушкувати протягом 2-3 хвилин.
04
Додати в каструлю кокосове молоко, влити бульйон. Довести до кипіння.
05
Рибу нарізати кубиками, додати в суп, довести до кипіння. Варити протягом 5-7 хвилин. Приправити сіллю і кінзою.
06
Локшину залишити в окропі на 2 хвилини. При подачі розкласти локшину в тарілки, залити супом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)