
Суп із кабачків зі вершковим сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
100 г.
Базилік у горщику
2 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки помити, обсушити, обрізати кінчики та нарізати кубиками.
02
Дрібно нарізати цибулю, часник і обсмажити на вершковому маслі. Додати кабачки. Посолити і поперчити.
03
В овочі влити курячий бульйон, накрити кришкою і настоювати 10 -15 хвилин на слабкому вогні.
04
Вершковий сир нарізати кубиками і додати в бульйон. Потрібно добре помішувати, щоб сир розчинився.
05
Суп варити до готовності. Розлити по тарілках і посипати свіжим базиліком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)