Літній суп - Image

Літній суп

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Зазвичай літній супчик можна приготувати за лічені хвилини, і наш не є виключенням. Коли влітку так важко готувати і спека дошкуляє, та і їсти не дуже хочеться, все одно організм прагне поживних речовин для підтримання життєвих сил. Тому така страва зможе задовольнити вас сповна своєю поживність та здатністю наситити ваш організм. Поєднання свіженького, зеленого горошка та нарізаного невеликими скибочками огірка вдало доповнює смак духмяних яєць. А використання соусовго соусу, який прийшов до нас із Сходу ще більше урізнобарвить нашу страву та надасть їй певного незвичайного, колоритного смаку. Тому, якщо ви бажаєте отримати максимум задоволення від споживання та здивувати своїх близьких такою вишуканою стравою – цей літній подарунок для вас!

Продукти для рецепту

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
2.80 - 2.90

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

10 г

Інгредієнти

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

800 мл

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4 шт.

Огірок короткоплідний

1 шт.

Пюре Milupa Зелений горошок 125г

6 ст. л.

Соус соєвий Chong 1л

2 ст. л.

Зелень мікс 100г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

У киплячий бульйон додати зелений горошок (4 ст. л.), соєвий соус, нарізаний невеликими скибочками огірок. Варити на середньому вогні не більше 10 хвилин.

02

В окремому посуді збити яйця. Помішуючи бульйон ложкою, обережно влити в нього яєчну суміш. Слідкувати за тим, щоб яйця не згорнулися в одну велику грудку.

03

Перед подаванням на стіл в кожну тарілку покласти по 3-4 скибочки огірка і половину столової ложки зеленого горошку. Подавати в гарячому вигляді, зверху присипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв