
Літній суп
Зазвичай літній супчик можна приготувати за лічені хвилини, і наш не є виключенням. Коли влітку так важко готувати і спека дошкуляє, та і їсти не дуже хочеться, все одно організм прагне поживних речовин для підтримання життєвих сил. Тому така страва зможе задовольнити вас сповна своєю поживність та здатністю наситити ваш організм. Поєднання свіженького, зеленого горошка та нарізаного невеликими скибочками огірка вдало доповнює смак духмяних яєць. А використання соусовго соусу, який прийшов до нас із Сходу ще більше урізнобарвить нашу страву та надасть їй певного незвичайного, колоритного смаку. Тому, якщо ви бажаєте отримати максимум задоволення від споживання та здивувати своїх близьких такою вишуканою стравою – цей літній подарунок для вас!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
800 мл
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
6 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У киплячий бульйон додати зелений горошок (4 ст. л.), соєвий соус, нарізаний невеликими скибочками огірок. Варити на середньому вогні не більше 10 хвилин.
02
В окремому посуді збити яйця. Помішуючи бульйон ложкою, обережно влити в нього яєчну суміш. Слідкувати за тим, щоб яйця не згорнулися в одну велику грудку.
03
Перед подаванням на стіл в кожну тарілку покласти по 3-4 скибочки огірка і половину столової ложки зеленого горошку. Подавати в гарячому вигляді, зверху присипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів