
Суп із сьомги та овочів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
400 г.
Картопля фасована
500 г.
Морква
2 шт.
Карі Carmencita 40г
20 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Редька Дайкон
250 г.
Цибуля порей
3 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
25 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю, моркву та брукву нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю та цибулю-порей нарізати соломкою. Філе сьомги нарізати кубиками та приправити трошки карі та сіллю.
02
Закип'ятити воду, додати бульйонний кубик та варити 3 хвилини на середньому вогні.
03
Ріпчасту цибулю обсмажити в олії та змішати з порошком карі, що залишився. Додати картоплю, моркву та редьку.
04
Овочі трохи обсмажити та додати до рибного бульйону. Варити, поки овочі не стануть м'якими.
05
Додати лук-порей і сьомгу. Рибі достатньо проваритися кілька хвилин, після цього суп готовий. Посолити та поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)