
Медальйони із мінтая "Гірчичні"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мінтай свіжоморожений
500 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
30 г.
Борошно 7 1кг
100 г.
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Етапи приготування
01
Мінтай розморозити, почистити, обмити та нарізати шматочками не більше ніж 1,5 см. Яйця змішати з гірчицею. Потрібно отримати суміш, яка схожа на густу сметану. Окремо підготувати дві тарілки. Одну із сухарями та іншу з мукою, що змішана з приправою для риби. Занурити рибу за допомогою виделки спочатку в суміш яйця з гірчицею, потім добре обваляти в борошні, далі знову в суміш, а потім в сухарі.
02
Обсмажити в добре розігрітій олії. Олії потрібно трохи більше, ніж коли звичайно смажать рибу.
03
Подавати потрібно гарячими, поливши соєвим соусом. Гарнір не потрібен. Достатньо просто свіжих овочів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)