
Кукурудзяний суп
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кукурудза свіжа 2шт
4 шт.
Цибуля
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Зелень мікс 100г
40 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.
02
Лук очистити, дрібно порізати.
03
Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.
04
З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.
05
Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.
06
Посолити і поперчити за смаком.
07
Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.
08
При подачі полити суп олією із зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)