
Печиво сметанне
Існує величезна кількість варіантів домашнього пісочного печива, проте досвідчені господині в один голос підтвердять: немає нічого смачнішого, простішого і швидшого, ніж ніжні сметанні печенюшки. Незаперечні переваги печива, приготованого на сметані, в тому, що з доступного набору звичайних продуктів воно виходить дивовижно ніжним, м'яким і розсипчастим. Ніяких премудростей і за якісь п'ятнадцять хвилин буде готове прекрасне частування до чаю. З таким невигадливим рецептом впораються навіть Ваші діти. Але тут не обійтися без одного важливого моменту: якість сметани. Чим вона жирніше і свіжіше, тим ніжніше виходить печиво. Тому не економте на цьому інгредієнті, краще всього використовувати домашню сметану.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
350 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти, додати сметану і розм'якшене масло. Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.
02
Яйце збити. Дістати тісто, розкачати в пласт і вирізати печиво. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, змастити яйцем і посипати цукром. Випікати печиво близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)