
Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад темний Auchan 72% 100г
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
30 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
20 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Білки відокремити від жовтків. Жовтки з цукром збити в пишну масу.
02
Додати до яєчної суміші шоколадну, потім просіяти борошно і перемішати до однорідної консистенції. Білки збити з цукром. Додати білки в тісто і обережно перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 20-25 хвилин. Коли він буде готовий і трохи охолоне, то присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)