
Азу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Огірки солоні
3 шт.
Часник
3 зубчика
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
3 ст. л.
Лист лавровий
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити під водою і нарізати соломкою.
02
Цибулю очистити від шкірки і нарізати півкільцями.
03
М'ясо трохи обсмажити на сковороді з товстим дном на соняшниковій олії.
04
Потім додати цибулю і готувати доки вона не стане золотистого кольору.
05
Далі в сковороду додати томатну пасту, часник, видавлений через прес, лавровий лист, перець горошком, нарізані кружечками огірки.
06
Налити в сковороду трохи води і залишити тушкуватися на середньому вогні під кришкою до готовності м'яса.
07
Подавати страву до гарячого гарніру, наприклад до картопляного пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)