
Шоколадний мармуровий чізкейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
150 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
250 г.
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
750 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Поставити шоколад (бажано гіркий) на водяну баню, доки він повністю не розтане.
02
Підготувати форму для випікання (часто, це кругла ємність діаметром 22 см., висота - 6 см.). Вирізати пергамент по діаметру основи і вистелити ним дно форми. Боки змастити вершковим маслом.
03
Розтоплене вершкове масло (75 г.) з'єднати з бісквітною крихтою. Додати трохи ванільного цукру (1 ч. л.) і перемішати. Викласти бісквітну основу на дно форми. Столовою ложкою розподілити основу по усьому діаметру. Поставити охолоджуватися в холодильник.
04
Перейти до приготування сирного крему. Вершковий сир треба злегка розм'якшити (це можна зробити за допомогою ложки або лопатки). До сиру додати 250 г. цукрової пудри і збити міксером. Повинна вийти пишна і стійка маса. В отриману масу додати 1 ч. л. ванільного цукру і 2 яйця. Все перемішати.
05
У миску до розтопленого шоколаду підмісити 1/3 частини сирної маси. Перемішати лопаткою.
06
Дістати форму з холодильника. Зверху бісквітної основи викласти білу сирну масу. Розрівняти по усьому діаметру.
07
У кондитерський мішок помістити шоколадну масу. Вставити мішок у середину сирної маси і круговими рухами викласти шоколад. За допомогою ножа зробити розводи. Виходить малюнок схожий на "мармур".
08
Відправити чізкейк випікати в духовку на 60 хв. при температурі 160ºС. Готовий десерт не виймати відразу, дати постояти 15 хв. Потім вийняти з духовки. Коли він трохи охолоне, витягнути з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)