
М'ясні мафіни з беконом і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
5 шматочків
Бекон охолоджений
250 г.
Цибуля
150 г.
Селера стебло
3 стебла
Цибуля порей
1 шт.
Шавлія в горщику
5 листків
Чебрець (тим'ян), шт
3 гілочки
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 150°С. Змастити маслом форму для мафінів.
02
На деко викласти нарізаний на кубики хліб в один шар, випікати 10 хвилин. Остудити.
03
Нарізати бекон на кубики, смажити 10 хвилин, регулярно помішуючи.
04
Нарізати цибулю кубиками, скибочками - селеру і цибулю-порей. Додати сіль і перець.
05
Овочі смажити 10 хвилин. Додати шавлію і чебрець. Перемішати.
06
Додати у масу бекон, бульйон, збиті яйця і нарізаний кубиками підсмажений хліб. Перемішати.
07
Викласти начинку у форму, випікати 25 хвилин при 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)