
Смажений тофу по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тофу Агропрод
400 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
30 г
Сіль Єгипет
15 г
Цибуля
2 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
2 г
Сало свиняче Фермерське
100 г
Етапи приготування
01
Тофу наріжте ромбиками шириною 6 мм.
02
Цибулю і імбир дуже дрібно наріжте.
03
Розкладіть тофу на тарілці, посипте цибулею, імбиром, сіллю, полийте рисовим вином (його дуже приблизний європейський аналог - херес або інше біле вино). Залиште на якийсь час, щоб тофу добре ввібрав в себе смак і аромат приправ і спецій.
04
Тим часом в окремому посуді злегка збийте яйця.
05
Сало наріжте на шматочки, покладіть в сковороду, розтопіть, шкварки видаліть. Отриманий жир трохи розігрійте на сильному вогні.
06
У широку тарілку насипте борошно. Обваляйте в ній шматочки тофу, після умочіть їх в збиті яйця. Після опустіть шматочки тофу на сковороду з розігрітим жиром. Обсмажуйте з двох сторін.
07
Коли тофу набуде золотавого кольору, виловіть його шумівкою і викладіть на тарілку. Подавайте тофу з соєвим соусом. При подачі його також можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)