
Смажене філе лосося
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе лосося охолоджене
400 г
Соус соєвий Chong 1л
60 мл
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
80 мл
Спеція Імбир мелений
7 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Приготуємо маринад. Для цього необхідно: змішати соєвий соус з апельсиновим соком, імбиром, перцем. Ретельно перемішати.
02
Покласти філе лосося в маринад, накрити й забрати в холодильник на 20-30 хвилин.
03
Змастити сковорідку-гриль оливковою олією і нагріти на середньо-сильному вогні.
04
Посипати філе лосося дрібкою солі (врахуйте, що в маринаді є соєвий соус, тому солі слід додавати зовсім трохи). Посипати перцем.
05
Смажити близько 4 хвилин з кожного боку, до готовності.
06
Перелити решту маринаду в каструлю, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь до повільного.
07
Періодично змащувати філе гарячим маринадом в процесі смаження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)