
Запіканка з рисом, яблуками та родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Рис пропарений
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Морква
200 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Родзинки
100 г.
Етапи приготування
01
Молоко довести до кипіння.
02
У кипляче молоко засипати рис. Варити на середньому вогні 25 хвилин.
03
Рис прибрати з вогню. У гарячий рис додати масло, перемішати.
04
Натерти моркву на середній тертці.
05
Яблука нарізати кубиками.
06
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.
07
Жовтки додати в рис, перемішати.
08
У масу також додати яблука, моркву і родзинки.
09
Білки збити в піну.
10
Додати білки в рисову суміш, акуратно перемішати.
11
Форму застелити папером для випічки. Поставити масу в розігріту до 180°C духовку на 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)