
Запечені свинячі відбивні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Відбивна свиняча на кістці
4 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Естрагон бокс 50г
3 гілочки
Етапи приготування
01
Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.
02
Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.
03
Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.
04
Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.
05
Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)