
Заливна осетрина
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Осетрина
1 кг.
Желатин Добрик 15г
2 ч. л.
Лист лавровий
1 шт.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
5 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Морква
1 шт.
Петрушка 70г
пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу звільнити від кісток, промити і відварити в каструлі. Очистити цибулину і варити з рибою. Сюди ж підуть: чорний перець, лавровий лист, морква і корінь петрушки.
02
Коли готова риба охолоне, нарізати її шматками. Желатин замочити в теплій воді і додати в заздалегідь проціджений відвар (де варився осетер). Розігріти цю суміш до розчинення желатину, при цьому постійно помішуючи. Потім охолодити.
03
Узяти глибоку тарілку, розкласти в ній нарізані шматки осетра. Далі прикрасити зеленню і морквиною (перед цим змочити їх в охолодженому відварі).
04
Фінальний етап: залити рибу охолодженим відваром із желатином. Приблизно через 30 хвилин залити ще раз іншим відваром і поставити в холодильник застигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)