
Закуска з Моцарели
Моцарелла - молодий італійський сир родом з регіону Кампанія, один з найзнаменитіших сирів в Європі. Нейтральний, з приємною кислинкою, його смак поєднується практично з усіма можливими інгредієнтами. Цей сир в Італії додається до багатьох страв: піц, салатів, закусок, м'ясних страв, овочевих запіканок. Сир моцарела - чудове джерело здорового білка, містить багато корисних вітамінів, мінералів, і може бути включений в меню здорового харчування. Дуже хороша моцарелла і в запеченому вигляді. Ця закуска нагадує рецепт приготування моцарели у фритюрі. Але в даному рецепті сир готують не цілими кульками, а нарізають шматочками і обсмажують на сковороді, а не в глибокій фритюрниці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1/4 стклянки
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
1,5 склянки
Часник
2 зубчика
Борошно 7 1кг
200 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Палички Salud з моцарели 250г
450 г.
Етапи приготування
01
Сир нарізати невеликими шматочками.
02
У маленькій мисці змішати збите яйце і воду.
03
В іншій мисці змішати борошно, панірувальні сухарі і дрібно рубаний часник.
04
Закип'ятити олію. Обваляти кожен шматочок сиру спочатку в яйці, а потім обваляти в сухій суміші.
05
Обсмажити моцарелу в паніровці до золотисто-коричневої скоринки (близько 30 секунд). Потім викласти на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)