
Узи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
500 г.
Горошок зелений свіжоморожений
250 г.
Баранина ребро
300 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Печериці Бланш Королівська вечеря 250г
200 г.
Спеція Гвоздика мелена
3/4 ч. л.
Сіль Єгипет
3 ч. л.
Кунжут
2-3 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
1000 г.
Вода негазована Аквуля 2л
250-375 мл.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно. Додати воду, оцет і сіль (2 ч. л.), замісити густе тісто. Дуже повільно під час приготування влити олію. Місити, поки тісто не стане гладеньким і еластичним. Накрити і відставити на 30 хвилин.
02
Половину м'яса і гриби дрібно нарізати.
03
На невеликій кількості олії (в ідеалі - баранячий жир) обсмажити м'ясо, потім додати гриби і мелену гвоздику (1/2 ч. л.). Смажити 2-3 хвилини.
04
Всипати горошок. Слідом за горошком відправити заздалегідь замочений на годину в гарячій, трохи підсоленій воді, злитий і один раз промитий рис. Посолити за смаком.
05
Все залити водою так, щоб трохи прикрити продукти (приблизно на 2 склянки рису 1.5 склянки води). Довести до кипіння, перемішати, щільно накрити кришкою і поставити на самий маленький вогонь на 40 хвилин (у процесі готування не відкривати кришку). Зняти з вогню, акуратно перемішати і залишити холонути.
06
М'ясо, що залишилося і цибулю пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити.
07
Свіжі фісташки розрізати на половинки і обсмажити в олії. Викласти на тарілку. У ту ж сковорідку викласти фарш. Приправити 1/4 ч. л. меленої гвоздики і посолити. Добре обсмажити, але не пересушити. Змішати з фісташками.
08
Тісто розрізати на квадрати (щоб тісто не сохло, накрити його рушничком) і викласти в невелику піалку. На дно квадратика викласти 1 столову ложку фаршу з фісташками. Зверху викласти рис і загорнути як конверт.
09
Перевернути і викласти на деко, застелений пекарським папером. Змастити яйцем і посипати кунжутом.
10
Поставити в духовку при температурі 180°С на 15 хвилин. Але стежити, щоб не пересохли. Подавати із салатом або несолодким йогуртом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)