
Теплий тофу під гострим часниковим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тофу Агропрод
500 г
Часник
3 зуб.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
15 г
Кунжут
30 г
Соус соєвий Chong 1л
45 мл
Олія кунжутна Auchan 240мл
15 мл
Перець Чилі
5 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 г
Етапи приготування
01
Обережно промити тофу і покласти в каструлю. Залити холодною водою. Довести до кипіння на середньому вогні і підтримувати теплим, накривши кришкою і зробивши дуже маленький вогонь.
02
Тим часом, розтерти часник з дрібкою солі в ступці до однорідної маси. Перекласти в миску і додати дрібно нарізану зелену цибулю, злегка подрібнений кунжут, соєвий соус, кунжутну олію, чилі і цукор. Добре перемішати.
03
Перед подачею обережно вийняти тофу з води і просушити паперовим рушником. Перекласти на невелику тарілку і зверху викласти соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)