
Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Етапи приготування
01
Шпинат відварити і подрібнити в блендері.
02
На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити ріпчасту цибулю, додати до неї на сковороду борошно, перемішати.
03
Змішати воду, в якій варився шпинат із обсмаженою цибулею і шпинатним пюре. Поставити на вогонь, двести суміш до кипіння, варити до загустіння.
04
Додати сіль і перець за смаком. Влити вершки, помішуючи. Не доводити до кипіння. Вимкнути вогонь.
05
При подачі розлити по тарілках суп, покласти в кожну половинку звареного яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)