
Венесуельський банановий торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Банан
5 шт.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Родзинки
100 г.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
0,25 ч. л.
Спеція Імбир мелений
0,5 ч. л.
Ванілін Pripravka 2г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Волоський горіх
50 г.
Етапи приготування
01
Для тіста змішати борошно з 2 ст. л. цукру і сіллю, додати 100 г. м'якого масла і перетерти в крихту. Додати 2 жовтка і замісити еластичне тісто. Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник.
02
Для начинки родзинки замочити у воді. М'якоть банана перетворити в пюре. Додати 2 ст. л. цукру, ванілін, всі прянощі, 1 ст. л. масла і збити міксером. Додати подрібнені горіхи і родзинки.
03
Розкачати охолоджене тісто в корж. Круглу форму діаметром 22-26 см. змастити маслом і викласти в неї тісто, зробивши бортики. Наколоти виделкою.
04
Збити 3 охолоджених білка з сіллю в піну. Акуратними рухами зверху вниз змішати білки з банановою сумішшю.
05
Влити всередину начинку і помістити в розігріту до 200°C духовку на 5 хвилин, потім зменшити температуру до 180°C і випікати торт 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)