
Салат з тунцем і цикорієм
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
185г
Цибуля
1шт
Петрушка 70г
1 пучок
Цикорій 500г
1шт
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
3 ст. л.
Олія виноградна La Espanola 500мл
4 ст. л
Яблуко Джонапринц 70+
1шт
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.
02
Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.
03
Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.
04
Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)